ЛЕТО 2022      ЛЕПТОКАРИЈА Лептокарија е лоцирана на најубавиот дел на брегот под Олимп. Лептокарија ја поврати својата “стара слава” поради фактот

Continue reading

                             Сопствена патничка програма  Истанбул за 24 Мај ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 79 ЕВРА ПО ЛИЦЕ Програма: 1.Ден.20.05.2022.(Скопје-Истанбул) Состанок на

Continue reading