За Нас

  Т.А.,,Дајо Турс ,,ги поставува своите темели т.е. е основана во 2008 година како приватно претпријатие од страна на директорот Дарко Наумов и како таква е релативно млада во домашниот и меѓународниот пазар за транспорт и туризам. Но со напорната работа на стручно-квалификуваниот тим на вработени лица и успешна соработка со компании и агенции со долгогодишно искуство  во туристичкото работење успеавме да изградиме имиџ на туристичка агенција со препознатлив и постојан квалитет на услугите. Туристичката агенција поседува "Лиценца А" за вршење на туристичка дејност регистарски бр.454 издадена од Министерството за Економија. Членка е на ЗППС ИСТОК (Здружение на превозници во патниот сообраќај)   МИСИЈА Нашата мисија е да се обезбеди квалитет и совршеност кон нашите клиенти , навремено и исклучиво со обврска за апсолутно задоволство на клиентите што доведува до меѓусебно задоволство. Нашите претставници-вработени во центарот на вниманието ја ставаат комуникацијата така што целосно да се разберат потребите на клиентите. ЦЕЛ Нашата цел е едноставно комплетна сатисфакција на секој патник кој се повикува на нас ,,ДАЈО ТУРС,, . Свесни сме дека добар сервис е повеќе од конкурентни цели тоа е во близина на опсесивно внимание на детали кое го трансформира доброто искуство во исклучително. Ние не сакаме да само да продадеме туристички пакет,сакаме да ги погледнеме  можностите и предизвиците  и да ги разбереме потребите на нашиот клиент така што ќе го прилагодиме патувањето на нивните специфични барања. Услуги : * Хотелско и приватно сместување * Придружник водич и организација на патувањата * Трансфери и екскурзии * Групни и индивидуални патувања * Редовни меѓуопштински автобуски линии * Продажба на автобуски и авионски карти * Превоз со сопствени високо опремени минибуси и автобуси * Продажба на здраствени патнички осигурувања

Добредојдени сте во секое време да ги користите нашите услуги.

       Туристичка Агенција Дајо Турс