Контакт

Туристичка агенција ДАЈО ТУРС е лоцирана на ул.Партизанска бр.2/1 во Неготино веднаш до Жито Маркет.

Работно време:

Понеделник - Петок: 09.00 - 17.00 часот

Сабота,Недела и Државни празници не работиме

Контакт информации: