СЕВЕРИНА – СКОПЈЕ

Сабота 30 март 2024


Една од најпопуларните хрватски и регионални музички ѕвезди, а според многумина и неприкосновена модна икона – Северина, по пауза од неколку години доаѓа во Скопје и тоа со многу добра причина, а тоа е големиот концерт кој е закажан на 30-ти март 2024.

Поаѓање во 18:00 часот пред 11 катницата во Неготино со автобус/минибус за Скопје. Следење на концертот во арена Борис Трајкоски. По завршување на концертот, поаѓање за Неготино и пристигнување во доцните вечерни часови.

Автобуски превоз Неготино-Скопје-Неготино = 600 ден.


Доплата за влезници по избор, цени од 900-1800 ден.

Влезници за концертот може да се купат он-лине на следниот линк или директно во некој од продажните места низ државата.