СВЕТИ ВАСИЛИЕ ОСТРОШКИ - БУДВА

Од 20.05.2022 - До 22.05.2022
  • Поаѓање од Неготино 20-22.05/2022
  • Ноќевање во манастирот
  • Патуваме без тест само со лична карта
  • Посета и ноќевање во Манастирот
  • Посета на Будва со слободно време за прошетка и капење на словенска плажа

ЦЕНА : 1.800,oo

Во цената е вклучено:

  – автобуски превоз на дадената релација

  – посета на Будва и Острошки манастир

  – организација и придружник на патувањето

  – осигурување

Во цената не е вклучено:

  – туристичка такса на Острог – 2 евра (плаќањето се врши на лице место)

 – автобуски превоз од Долниот до Горниот манастир Острог – повратна (2 – 3 евра)